Cégismertető

Assist-Trend Kft. - A magyar higiéniai szolgáltató

1994-ben alapította négy magyar tulajdonos a Forest-Papír Kft.-t, melynek fő tevékenységi köre háztartás-higiéniai és közületi papírtermékek gyártása, feldolgozása és kereskedelme. 2005. októberétől a cég közületi üzletága az anyacégből kiválva, önállóan, ASSIST-TREND Kft. néven tevékenykedik.

Célunk a közületi, vendéglátó-ipari és szolgáltató szektor teljes körű kiszolgálása papír, vegyi és egyéb kiegészítő termékekkel. A cég központja Lábatlanon található, azonban vevőinket a Közép-Kelet-Európai régióban és Magyarországon egyaránt regionális Márkaképviseleteinken keresztül szolgáljuk ki. A régiók folyamatos ellátását új, 5000 m2-es központi raktárunk biztosítja, melyben korszerű, vonalkódon alapuló logisztikai rendszert alakítottunk ki.

Termékeink nagy része Magyarországon, magyar tőkével, magyar munkaerővel készül. Keresse az emblémát termékeinken!
www.amagyartermek.hu

Cégünk az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási szabvány szerint működik, mely kiterjed a papír- és vegyi termékek, takarító eszközök és rendszerek forgalmazására, higiéniai és padozatápolási szolgáltatások nyújtására, valamint a raktározási és logisztikai folyamatokra.

Termékválasztékunk folyamatos fejlesztésével, a piaci igényeknek megfelelő választékbővítéssel, az egyedi igényekhez rugalmasan alkalmazkodva, teljes körű vevői megelégedettségre törekszünk, minőségi termékeket elérhető áron kínálva.

Fontosnak tartjuk, hogy partnereinknek teljes körű kiszolgálást nyújtsunk, melyet Márkaképviseleti rendszerünk fejlett infrastruktúrával biztosít: Magyarországon több mint 70 jól képzett üzletkötő dolgozik, Márkaképviseleteink 20 kiszállító autóval szállítják házhoz a termékeket, 48 órás szállítási határidőn belül, hogy partnereink kiszolgálása és elégedettsége maximális legyen.

Vevőink kiszolgálását segíti kollégáink folyamatos továbbképzése, jártassága a HACCP rendszerben, igény esetén szaktanácsadással segítik adagolórendszerek kiépítését is.

Az Assist-Trend Kft.

- a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Társult tagja (www.hah.hu)

     

 

-2010-től az Élelmezésvezetők Országos Szövetségének (ÉLOSZ) pártoló tagja (www.elosz.hu)

 

 

- a Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozók szervezője.  (www.szeszt.hu)

 

Írja be irányítószámát, és megkeressük a legközelebbi márkakereskedőt:

Termékeinket márkakereskedők forgalmazzák.

További információért húzza az egeret a térképre!
Partner