Tippek a szép szalvéta elkészítéshez

- Egy réteg: az egyrétegű szalvéta egész felületén buborék nyomat található, ezért bárhova elhelyezhető a grafika vagy a szöveg.
- Több réteg: a többrétegű szalvétánál csak a kereten belül érdemes megnyomni a felületet, mivel ott sima a papír
- Negyedes: a negyedes hajtogatást gyakran háromszög alakban, átlóban ketté hajtva látjuk viszont az asztalon
- Nyolcados: a nyolcados hajtogatás "gyárilag", további kézi hajtogatás nélkül az evőeszközök alá tehető
- Logó: a logó betöltésekor olyan grafikát használjon, aminek téglalap alakú a széle, vagy átlátszó háttérrel rendelkezik (gif formátum)
- Logó betöltés: a logó betöltéséhez a jobb oldalon kattintson a Tallóz/Browse gombra, majd a grafika kiválasztása után nyomja meg a jobb oldali OK gombot.
- Logó mozgatás: a logó mozgatásához kattintson az egér bal gombjával a logóra és tartsa azt lenyomva. Ezt követően a logó az egérrel mozog. Ha a kívánt helyre ért, akkor engedje el az egér bal gombját. A logó forgatására nyilakkal, míg átméretezésére a minusz/plusz jellel van lehetőség
- Szöveg: a szöveg beírásakor törekedjünk a rövidségre és a megfelelően nagy betűméretre
- Szöveg stílus: a szöveg beírása után adja meg a kívánt betűtípust, színt és stílust, majd nyomja meg az OK gombot
- Szöveg mozgatás: a szöveg mozgatásához kattintson az egér bal gombjával a logóra és tartsa azt lenyomva. Ezt követően a logó az egérrel mozog. Ha a kívánt helyre ért, akkor engedje el az egér bal gombját. A szöveg forgatására nyilakkal, míg átméretezésére a minusz/plusz jellel van lehetőség
- Kész! ha elkészítette reklámszalvétáját, akkor csak nyomja meg a billentyűzeten a Print Screen gombot, és válassza a beillesztés parancsot egy levelező, vagy szövegszerkesztő program Szerkesztés menüjében. Várjuk levelét az info@forest.hu e-mail címen!